logo midevo

Tuin

Zoekt u naar een professional voor in de tuin, die u van dienst kanen zijn met de bestrating of een tuinhuisje? Wij verrichten alle diensten in de tuin, zodat deze er stralend bij komt te liggen en u kunt rekenen op degelijke materialen. Merkt u dat de bestrating de laatste tijd wat los of verzakt ligt, of wilt u hier een verandering in aanbrengen? Vindt u de tegels zelf te zwaar, of komt u er niet goed uit met betrekking tot het tuinhuisje? Wij zijn u in en rond de tuin graag van dienst.

Bestrating en tuinhuisjes

Wilt u zorgen voor meer ruimte in huis, wilt u wooncomfort of -gemak toevoegen, of wellicht de zakelijke ruimte grondig opnieuw inrichten? Wij kunnen u van dienst zijn met de totale renovatie, van het prille begin tot aan de uiteindelijke oplevering van de nieuwe ruimte. Wilt u bijvoorbeeld de locatie van de wanden veranderen, of wilt u een nieuwe keuken of een badkamer plaatsen? We kunnen u van dienst zijn met het plaatsen van het sanitair- tot aan het aftimmeren van het geheel en het aanvragen van de vergunningen bij de gemeente.

Handige klusjesman voor in de tuin

We zijn een handige klusjesman voor in de tuin, zodat u de verschillende klussen  professioneel uit kunt laten voeren. Heeft u er zelf de tijd niet voor, of mist u de handigheid om bijvoorbeeld het tuinhuisje op een degelijke manier in elkaar te zetten? Geen probleem, wij zijn u er graag mee van dienst. We zorgen voor een degelijke aanpak en een vlotte werkwijze. Dit betekent dat u een scherpe prijs betaalt voor uw klussen in de tuin, terwijl wij ervoor zorgen dat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wilt u meer weten over een mogelijke renovatie, of bent u benieuwd naar wat daarbij komt kijken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.