logo midevo

Aannemer Midevo voor alle bouwklussen

Bij bouw- klusbedrijf aannemer Midevo in Almere Buiten kunt u terecht voor alle voorkomende bouwklussen in of om het huis. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden die te maken hebben met bouw, verbouw, afbouw en onderhoud. Wij bespreken met u het gehele bouwtraject vanaf beginfase, inspectie, ontwerpplan tot en met oplevering en garanties. Bij ons weet u waar aan u toe bent voor, tijdens én na de uitvoer van de opdracht. Uw wensen en voorkeuren staan centraal. Samen met onze deskundige adviezen, inzichten en ruim 20 jaar ervaring klaren wij iedere bouwklus succesvol tot grote tevredenheid van onze klanten.

Ons allround bouw- klusbedrijf voert opdrachten uit voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers in Almere en omstreken. Raadpleeg ons werkgebied.

Bouw en woningonderhoud

Voor alle bouwklussen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis kunt u bij aannemer Midevo terecht zoals dakkapel, keuken- en badkamer renovaties, loodgieter-, timmer- en schilderwerk, elektra, beveiliging, tuinhuisjes en meubilair. Staat uw bouwklus er niet bij? Bel of mail ons.

06-50834417 of 036-5352760

Klusofferte aanvragen

Maak kennis met onze vriendelijke service en heldere communicatie. Vraag vandaag nog een klusofferte op maat aan voor uw specifieke bouw klus en ontvang een aantrekkelijke aanbieding met prijsopgaaf. U kunt bellen of gebruik maken van ons online bouw offerte aanvraag formulier hieronder.

Bouw offerte  Onze diensten

De afgelopen 20 jaar zijn wij uitgegroeid tot een klusbedrijf voor alle voorkomende bouw- en onderhoudsklussen in en om de woning.

Aannemersbedrijf Midevo neemt opdrachten aan van particulier en bedrijf.

Geen overlast tijdens de bouwklus!

Voorbereidend timmerwerk zoals het maken van kozijnen, deuren, dakkapellen en maatwerk meubels vind plaats in de werkplaats op ons adres in Almere Buiten. Zodoende beperken we overlast van stof en lawaai voor bewoners tot een minimum. We maken gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen om milieu, portemonnee en gezondheid te beschermen. Midevo: Aannemingsbedrijf voor particulier en zakelijke opdrachtgevers uit Almere en omstreken.

werkplaats

Bekijk onze YouTube promo:

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.