Midevo: Het klusbedrijf uit Almere

Heeft u een klus en zoekt u een bekwaam vakman voor schilderwerk, timmer-  of loodgieterswerk in de buurt van Almere of omstreken? Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en bijzondere kennis van zaken. Klusbedrijf Midevo is u van dienst met bouw en afbouw van uw woning of zakelijke pand. Wij leveren diensten aan particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Wij klaren de klus vanaf de planning en ontwerpfase tot aan de oplevering.

Onderhoud en renovatie

Heeft u onderhoud aan uw woning of pand nodig of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van renovatie? Midevo gaat uit van uw specifieke wensen. U krijgt alle nodige informatie en deskundig advies. Een offerte op maat en een duidelijk plan van aanpak. Wij houden altijd rekening met uw voorkeuren. Overlast tijdens de werkzaamheden worden tot een minimum beperkt. U heeft er geen omkijken naar. Onze uitgebreide ervaring (al ruim 20 jaar) stelt ons in staat om vlot te werken, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. We maken gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen en waar nodig in goed overleg. 

Bouw en afbouw

Zoekt u naar een specialist in de bouw, die u tedvens met de afbouw van dienst kan zijn? Midevo.nl heeft ervaring met zowel de bouw en aanbouw van woningen of panden. Daar komt bij dat we vakbekwaam zijn in schilderwerk, timmerwerk en loodgieterswerk. Deze bijzondere combinatie zorgt ervoor dat we u volledig advies kunnen geven en van dienst kunnen zijn. Laat een inspectie uitvoeren door onze specialisten en een plan of ontwerp maken. Alle bouw werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Eigen werkplaats

Wij beschikken wij over een eigen werkplaats. Hier voeren wij een groot deel van ons voorbereidende timmerwerk uit zoals het maken van kozijnen, deuren, dakkapellen en maatwerk meubels. Benieuwd hoe we u verder van dienst kunnen zijn?  Neem contact met ons op en vraag naar een klusofferte op maat.

Klusofferte aanvragen

Midevo is de afgelopen  20 jaar uitgegroeid tot een klusbedrijf voor alle voorkomende klussen in en om het huis. Wij opereren in de particuliere en zakelijke markt. Maak kennis met onze vriendelijke service, heldere communicatie en bekwame vakmensen. Vraag vandaag nog een klus offerte met prijsopgave aan voor uw specifieke klus en wees verrast van onze concurrerende voordelige kosten.

Offerte aanvragen  Onze diensten

Bekijk onze onze Youtube promo hieronder:

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail: info@midevo.nl
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00