Bouw offerte aanvragen

Voor alle voorkomende bouwklussen in of om huis, winkel of bedrijfspand kunt u in Almere en omstreken sinds 2002 terecht bij bouwbedrijf en aannemer Midevo. Wij nemen opdrachten aan van particulier en zakelijke opdrachtgevers. Na een bouw offerte aanvraag bespreken we het bouwplan met u. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject en geven vakkundig advies en informatie. Bouwkosten zijn van begin af aan helder en nauwkeurig. We bespreken alle voor- en nadelen die te maken hebben met duurzaamheid van materialen, kwaliteit en milieuaspecten, tijdsduur van het bouwproject, alles binnen het afgespoken beschikbare budget.

Bij het opstellen van het projectplan houden we optimaal rekening met besproken specifieke wensen. Wanneer er vergunningen nodig zijn regelen wij dit voor u met de betreffende instanties. In onze werkplaats in Almere Buiten verrichten we het voorbereidende werk en beperken we daarmee overlast op uw locatie tot een minimum.

Met een vrijblijvende klus offerte neemt u de eerste stap in de goede richting. Na deze aanvraag nemen we contact op om details te bespreken en werken deze verder uit naar het uiteindelijke projectplan. De aanvraag geeft ons een indruk hoeveel tijd we moeten inplannen om het bouwplan te bespreken. U kunt ook een e-mail ( ) sturen met een vraag, opmerking of ander verzoek m.b.t. onze werkzaamheden als aannemer, bouw- en klusbedrijf.

Voor elke bouwklus in of om huis, winkel of bedrijfspand staan onze ervaren vaklieden paraat.

Vanwege de vele opdrachten komende tijd worden nieuwe offerte aanvragen tijdelijk stopgezet. U mag het wel aanvragen, maar we garanderen geen antwoord op de korte termijn, hiervoor uw begrip.

Ongeldige invoer, alleen letters aub

Ongeldige invoer, alleen letters zijn toegestaan in dit invoerveld.

Ongeldige invoer, een telefoonnummer aub zonder spaties of andere tekens

Ongeldige invoer, gebruik alleen een geldig emailadres

Ongeldige invoer, gebruik alleen cijfers en letters

Ongeldige invoer

Meerdere opties mogelijk

Ongeldige invoer, aub alleen jpg, jpeg png of pdf bestanden

Maximale grootte 10MB (jpg jpeg png of pdf)

0/700

Ongeldige invoer, gebruik alleen letters, cijfers en alleen tekens zoals .,()%€?!/ \:;-_*, max 700 karakters

Omschrijf de werkzaamheden ( type max 500 tekens )

Ongeldige invoer

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail:
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00