Bouw offerte aanvragen

Voor alle voorkomende bouwklussen in of om huis, winkel of bedrijfspand kunt u in Almere en omstreken sinds 2002 terecht bij bouwbedrijf en aannemer Midevo. Wij nemen opdrachten aan van particulier en zakelijke opdrachtgevers. Na een bouw offerte aanvraag bespreken we het bouwplan met u. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject en geven vakkundig advies en informatie. Bouwkosten zijn van begin af aan helder en nauwkeurig. We bespreken alle voor- en nadelen die te maken hebben met duurzaamheid van materialen, kwaliteit en milieuaspecten, tijdsduur van het bouwproject, alles binnen het afgespoken beschikbare budget.

Bij het opstellen van het projectplan houden we optimaal rekening met besproken specifieke wensen. Wanneer er vergunningen nodig zijn regelen wij dit voor u met de betreffende instanties. In onze werkplaats in Almere Buiten verrichten we het voorbereidende werk en beperken we daarmee overlast op uw locatie tot een minimum.

Met een vrijblijvende klus offerte neemt u de eerste stap in de goede richting. Na deze aanvraag nemen we contact op om details te bespreken en werken deze verder uit naar het uiteindelijke projectplan. De aanvraag geeft ons een indruk hoeveel tijd we moeten inplannen om het bouwplan te bespreken.

Bouw offerte aanvragen

Selecteer welke werkzaamheden er moeten worden verricht.
Sleep en drop bestanden hier of Browse
Max 10MB (jpg jpeg png of pdf), max 6 files
in max 400 woorden

Voor elke bouwklus in of om huis, winkel of bedrijfspand staan onze ervaren vaklieden paraat.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.