logo midevo

Minitek Slider Module

Dhr K. Halse - Almere Stad

Het was erg moeilijk om iemand te vinden om mijn toilet te repareren, dat bleef doorlopen. Via via kwam ik bij Midevo terecht. Het hele traject, van kennismaking tot eindcontact, was zeer bevredigend. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.

H. Postema

Renovatie buitengevel. Het buiten houtwerk van het huis was dringend aan een renovatie toe. Via mijn zoon kwam ik in contact met Michel de Vos. Vanaf 5 Augustus begonnen de werkzaamheden en duurde 4 weken waarbij door Michel en team zeer goed en netjes werd gewerkt. Er werd flink door gewerkt, maar er was ook tijd voor gezelligheid (koffie en appeltaart). Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk, eventuele volgende klussen kan ik Michel (en team) wel toe vertrouwen.

Ans en Arie.

Na weken zwoegen en zweten heb je van onze bouwval weer wat moois gemaakt. Michel we zijn erg tevreden.

Johan

Grote schuur in Almere gebouwd. Michel regelt alles zelf en heeft zeer vakkundig de schuur gebouwd. Ook ervaren we hem als zeer sociaal en betrouwbaar!

Anoniem

Michel en zijn collega hebben uitstekend werk verricht en ik ben er meer dan tevreden over. Daarnaast zijn ze klantvriendelijk, servicegericht, nauwkeurig, efficiënt, betrouwbaar en zeer sociaal. Kortom een topbedrijf.

Dhr. de Ruiter

Michel heeft twee keer een glasplaat geleverd voor tegen de muur achter het fornuis en het was gedeelte in de keuken. Geschikte kerel, op tijd en werkt erg netjes.

Mevrouw Vroegop

Zeer tevreden met hoe de opdracht is uitgevoerd. Vooraf goed geadviseerd ( glasplaat gespoten in gewenste kleur ) en bij aflevering erg netjes gewerkt. Heel blij met het eindresultaat!

De heer Groothengel

Michel en zijn collega hebben vakkunnig, netjes en snel de badkamer gekit. De kwaliteit is zeker naar behoren!

Frank

Prima ervaring. Michel is professioneel, communiceert goed (whatsapp, email, maakt niet uit) en is ook nog gewoon een aardige vent. Goed werk, helemaal tevreden!

Herstelwerk kozijn, trap en schilderen en kitten

Michel is een zeer bekwame en betrouwbare klusser. Komt z'n afspraken na, is flexibel en werkt erg netjes. Hij heeft goed werk geleverd Ik raad hem zeker aan!

Chantal en Ivan

Vakkundig en snel gedaan toppie!! en hij denkt met je mee, Bedankt Michel voor onze afwatering en de extra info.

Anoniem

Michel en een collega van Midevo hebben van onze zolder een prachtige kamer gemaakt. Zeer professioneel gedaan. Ook werken zij heel erg netjes en opgeruimd. Daarbij ben ik heel erg blij dat Michel met een eigen idee kwam hoe de wanden en deuren het beste geplaatst konden worden zodat het ook in de vorm van het huis heel goed past. Top! Aanleg tuin electra en buitenkraan in Almere

Sita

Ik heb eerder door een ander werkzaamheden laten verrichten, achteraf heel vervelend afgelopen. Toen ik Michel benaderde was ik heel voorzichtig ook in verband met mijn eerdere vervelende ervaring. Nu blijkt dat ik mij voor niets zorgen heb gemaakt alles heel secuur gegaan van begin tot eind. Werkzaamheden zijn ook netjes verricht. Kan niets anders zeggen dan dat ik er heel tevreden ben mijn woning is aan de buitenkant netjes geschilderd.

Reviews over aannemer, bouw- klusbedrijf Midevo

Beoordelingen, reviews en referenties over ons aannemers- bouwbedrijf. Ons werk wordt door al onze klanten bijzonder gewaardeerd. De opdrachten werden uitgevoerd in Almere, Eemnes, Laren, Bussum, Naarden, Huizen en Blaricum. Bent u ook tevreden over Midevo? Laat het ons weten in een paar zinnen: Uw bijdrage en referentie voegen wij graag toe.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail: info@midevo.nl
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.