logo midevo

Dhr K. Halse - Almere Stad

Het was erg moeilijk om iemand te vinden om mijn toilet te repareren, dat bleef doorlopen. Via via kwam ik bij Midevo terecht. Het hele traject, van kennismaking tot eindcontact, was zeer bevredigend. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.

H. Postema

Renovatie buitengevel. Het buiten houtwerk van het huis was dringend aan een renovatie toe. Via mijn zoon kwam ik in contact met Michel de Vos. Vanaf 5 Augustus begonnen de werkzaamheden en duurde 4 weken waarbij door Michel en team zeer goed en netjes werd gewerkt. Er werd flink door gewerkt, maar er was ook tijd voor gezelligheid (koffie en appeltaart). Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk, eventuele volgende klussen kan ik Michel (en team) wel toe vertrouwen.

Ans en Arie.

Na weken zwoegen en zweten heb je van onze bouwval weer wat moois gemaakt. Michel we zijn erg tevreden.

Johan

Grote schuur in Almere gebouwd. Michel regelt alles zelf en heeft zeer vakkundig de schuur gebouwd. Ook ervaren we hem als zeer sociaal en betrouwbaar!

Anoniem

Michel en zijn collega hebben uitstekend werk verricht en ik ben er meer dan tevreden over. Daarnaast zijn ze klantvriendelijk, servicegericht, nauwkeurig, efficiënt, betrouwbaar en zeer sociaal. Kortom een topbedrijf.

Dhr. de Ruiter

Michel heeft twee keer een glasplaat geleverd voor tegen de muur achter het fornuis en het was gedeelte in de keuken. Geschikte kerel, op tijd en werkt erg netjes.

Mevrouw Vroegop

Zeer tevreden met hoe de opdracht is uitgevoerd. Vooraf goed geadviseerd ( glasplaat gespoten in gewenste kleur ) en bij aflevering erg netjes gewerkt. Heel blij met het eindresultaat!

De heer Groothengel

Michel en zijn collega hebben vakkunnig, netjes en snel de badkamer gekit. De kwaliteit is zeker naar behoren!

Reviews over aannemer, bouw- klusbedrijf Midevo

Beoordelingen, reviews en referenties over ons aannemers- bouwbedrijf. Ons werk wordt door al onze klanten bijzonder gewaardeerd. De opdrachten werden uitgevoerd in Almere, Eemnes, Laren, Bussum, Naarden, Huizen en Blaricum. Bent u ook tevreden over Midevo? Laat het ons weten in een paar zinnen: Uw bijdrage en referentie voegen wij graag toe.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.