logo midevo

Beveiliging / Domotica

Wilt u gebruik maken van beveiliging in huis, maar weet u zelf niet goed hoe u dat het best aan kunt pakken? Vindt u het lastig om de camera’s te monteren of wilt u er met betrekking tot de domotica voor zorgen dat het systeem direct goed werkt? We kunnen u uitstekend van dienst zijn met zowel de beveiliging als de domotica in huis, we zorgen ervoor dat u hier zonder problemen gebruik van kunt maken. We hebben een uitgebreide ervaring met verschillende systemen, waardoor we direct voor u aan de slag kunnen en u kunt rekenen op de juiste toepassing en installatie.

Beveiliging aanbrengen in huis

Wilt u beveiliging aanbrengen in huis, wilt u er bijvoorbeeld met camera’s voor zorgen dat u de omgeving goed in de gaten kunt houden? Wij kunnen de camera’s voor u ophangen en zorgen voor een goede verbinding met de centrale verwerkingsunit. We zorgen ervoor dat de beelden op de juiste manier binnenkomen en daadwerkelijk goed worden opgeslagen. We zorgen op die manier voor een goede beveiliging van uw woning, zodat u hier zonder zorgen in kunt verblijven. Gaat u een paar dagen van huis? De door ons aangebrachte beveiliging zorgt ervoor dat u alles toch goed in de gaten kunt blijven houden.

Domotica installeren

Daarnaast kunnen we uw domotica installeren, we hebben een uitgebreide ervaring met verschillende systemen. Wilt u automatisch de gordijnen kunnen openen, of verlichting regelen of ervoor zorgen dat de garagedeur open gaat op het moment dat u aan komt rijden? Geen probleem, we installeren de domotica en brengen de juiste sensoren aan, zodat alles automatisch werkt op basis van uw handelen. Wilt u meer weten over beveiliging en domotica, of onze mogelijkheden om dit voor u te installeren? Neem vrijblijvend contact met ons op, we brengen u graag een offerte uit of zorgen voor de informatie waar u naar zoekt.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.