logo midevo

Keuken renovatie

keuken verbouwing almere en regioU heeft de beslissing genomen. De oude keuken voldoet niet meer aan de wensen en is toe aan modernisering. Een ingrijpende verbouwing staat voor de deur. U zoekt nog naar een ervaren specialist met goede referenties voor deze klus en vond Midevo. U bent van harte welkom! Keuken renovatie uitbesteden aan de expert resulteert in het beste resultaat binnen een korte tijdsplanning. En de renovatie kosten? Iedere verbouwing is uniek. Vraag naar een offerte en een advies:

Offerte aanvragen

Kosten besparen: Bij een keuken renovatie ontstaan kosten voor nieuwe materialen zoals apparatuur, elektra, een nieuw aanrechtblad, keukenkastjes etc. Met hergebruik krijgt u de mogelijkheid om op kosten te besparen, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij attenderen hierop bij een renovatie advies en onderzoeken de kwaliteit ter plaatse.

Hergebruik van materialen en apparatuur

Aanrechtblad, houten keukenkastjes, apparatuur en andere elektra komen in aanmerking voor hergebruik mits kwaliteit en conditie in orde zijn na onderzoek. Opnieuw laten schilderen is milieuvriendelijk en duurzaam. De toevoeging van noodzakelijke nieuwe onderdelen en de prachtige afwerking door onze experts zorgen voor een indrukwekkende uitstraling van de gerenoveerde keuken met het beste resultaat.

Keuken laten renoveren? Midevo is dé keukenspecialist in Almere, Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Eemnes en Blaricum en omstreken. Wij hebben bijzonder veel ervaring met keukenrenovaties. De opleveringstermijn is gericht op een zo kort mogelijk tijdsbestek. U kunt super snel gebruik maken van uw vernieuwde keuken.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.