logo midevo

Afbouw uitbesteden aan de aannemer

Wanneer het huis of pand wind- en waterdicht is en het casco is opgeleverd (m.a.w. wanneer de ruwbouwfase met succes is afgesloten) wordt het tijd voor de afbouwfase. Denk aan het plaatsen van  scheidingswanden, inbouwverlichting, brandwerende bekleding, trap- en vloerbedekking, kantoorinrichting, systeemplafonds, timmer- stuc- en schilderwerk. Afbouw uitbesteden aan de ervaren vaklieden van Midevo is de oplossing voor alle verschillende vormen van afbouw als u de expertise mist voor deze omvangrijke afbouwklus. Wij zorgen voor een compleet afgebouwde woning.

Deuren en kozijnen

Denk bijvoorbeeld aan de kozijnen en de deuren, die vragen om de professionele werkwijze van een specialist. Wij monteren binnen- of een buitenkozijnen, zowel voor de deuren als de ramen. We hebben binnen de afbouw ervaring met zowel kunststof, hout als aluminium, iets waar we u tevens goed over kunnen adviseren. Gaat het u om een enkele deur of een enkel kozijn, of om tientallen exemplaren? Geen probleem, we zijn u er bij Midevo.nl graag mee van dienst.

Wanden en plafonds

Daarnaast kunnen we ons binnen de afbouw richten op de wanden en plafonds in uw woning. Wij passen de woning volledig aan geheel in lijn met uw woonwensen. Wilt u gebruik maken van wanden van gipsplaten ( metalstudwanden). Wij zorgen voor aanpassing van de woon- of werkruimte, zonder dat dit een storende ingrijpende verbouwing met zich mee brengt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van afbouw, of bent u benieuwd naar de tarieven die we in rekening brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.