logo midevo

Timmerbedrijf Midevo

Timmerbedrijf Midevo uit Almere staat klaar om alle timmerwerkzaamheden voor u uit te voeren. Wij nemen opdrachten aan voor timmerwerk voor alle gebouwen: Een eigen huis, monumentaalpand of bedrijfspand, nieuwbouw, winkels, buurt- of clubhuis enzovoort. Wij leveren ambachtelijk vakwerk op gebied van nieuw timmerwerk, onderhoud- en restauratie.

Wij geven uitleg en advies over welke houtsoort de beste keuze is voor een specifieke klus in combinatie met het beschikbare budget. Mede dankzij onze kennis en ervaring werken wij snel, punctueel en zorgvuldig. Wij komen op alle plaatsen in of om een gebouw met onze tools en steigers. Overlast beperken wij tot het minimum op de locatie waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Voorbereidende werkzaamheden vinden plaats in onze eigen werkplaats in Almere Buiten.

Wilt u meer weten over timmerwerk en onze tarieven? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u er graag meer over.

Geen overlast tijdens timmer werkzaamheden!

Voorbereidend timmerwerk zoals het maken van kozijnen, deuren, dakkapellen en maatwerk meubels vindt plaats in onze werkplaats in Almere Buiten. We beperken overlast van stof en lawaai voor bewoners tot een minimum. We maken gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen om milieu én gezondheid te beschermen.

 

Midevo: Hét timmerbedrijf voor particulier en zakelijke opdrachtgevers.
Ons werkgebied: Almere, Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Eemnes en Blaricum of in de buurt van. 

 

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.