logo midevo

Een lekkage en direct een loodgieter nodig?

Wij zijn specialist op het gebied van loodgieterswerk. Wij reageren direct en adequaat op noodsituaties. Neem direct contact op met Midevo:

036-535 2760   of   06-50834417

Krijgt u te maken met een lekkage en wilt u dit zo snel mogelijk laten verhelpen? Neem direct contact op met Midevo.nl. Wij schatten de situatie telefonisch in en komen zo spoedig mogelijk bij u langs.

Als een lekkage wordt gerepareerd onderzoeken we tijdens de reparatie de oorzaak. Soms is de oplossing eenvoudig, maar het kan ook complex zijn. Onderliggende oorzaken worden vaak over het hoofd gezien door onervaren loodgieters. Deze kunnen een cruciale rol spelen bij het ontstaan van nieuwe lekkages. Herhaling van een lekkage of nieuwe noodsituaties zijn te voorkomen door de juiste maatregelen te treffen en onze adviezen op te volgen. U krijgt vakkundig advies van onze loodgieter experts. U weet ter plekke waar u aan toe bent.

We maken voor loodgieterswerk en reparaties gebruik van materialen met de meest geschikte kwaliteit. Schadelijke invloeden op het milieu beperken we tot een minimum.

Diverse vormen van loodgieterswerk

Wilt u een dak van zink, dakpannen of bitumen dakgoot vervangen of laten repareren? Wij verzorgen diverse herstelwerkzaamheden. Voorbeelden: Aansluiten van het dak op de gevel met loodwerk. Plaatsen van nieuw sanitair of de reparatie van een CV-ketel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en loodgieterswerk? Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag advies of vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.