logo midevo

Onderhoud eigen huis

Voorkom achterstallig onderhoud aan uw eigen huis door regelmatig te checken. Onnodige kosten worden voorkomen bij tijdig onderhoud. Voorkom dat er houtrot ontstaat in de kozijnen door deze regelmatig te laten schilderen, vervang het timmerwerk voordat het hout te zwak wordt.Is het loodgieterswerk van uw woning of zakelijke pand nog in orde? Wij maken op verzoek een beoordeling van de huidige situatie en geven advies welk onderhoud de komende tijd noodzakelijk is.

Schilderwerk en timmerwerk

Wij zorgen voor het onderhoud van al het schilderwerk en timmerwerk. Laat ook het timmerwerk in combinatie met schilderwerk door ons inspecteren. Ons advies zal aanzienlijk veel kosten besparen op onderhoud of restauratie. Bovendien neemt de waarde van uw woning aanzienlijk toe.

Dit geldt ook voor loodgieterswerk om de kans op een acute lekkage te voorkomen. Bent u benieuwd naar de staat van uw woning? Laat een grondige bouwkundige inspectie uitvoeren op alle onderdelen van de woning. Zie ons werkgebied en het uurtarief voor woningonderhoud. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Woningwet

Huiseigenaren zijn verplicht om woningonderhoud te (laten) verrichten. Een inspecteur van de woningtoezicht beoordeelt of een woning aan de eisen uit het Bouwbesluit voldoet en kan een huiseigenaar verplichten om achterstallig onderhoud aan te pakken om grotere schade te voorkomen. Het gaat om bouwtechnische veroudering. Er wordt daarbij gelet op veiligheid, gezondheid en bruikbaarheid. Aan oudere woningen worden andere eisen gesteld dan aan nieuwe(re) woningen of uitbreidingen ( aanbouw of opbouw).

BTW voordeel bij woningonderhoud

Doe uw voordeel: Als de woning ouder is dan 2 jaar  bedraagt de btw 9 % in plaats van de gebruikelijke 21 % voor woningonderhoud. Het gaat om onderhoudsklussen zoals schilderen, stucen, behangen en schoonmaken.

Er bestaat in veel gemeenten subsidie voor energiebesparende maatregelen. Raadpleeg de site van uw gemeente voor meer informatie.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.