logo midevo

Schilderwerk

Staat er schilderwerk op stapel, maar mist u zelf de expertise en ervaring, of heeft u er de tijd niet voor? Wij zijn u graag van dienst met schilderwerk door een vakman. Wilt u de buitenkant van uw woning opnieuw laten schilderen, of binnen voor een andere kleur zorgen? Ons schilderwerk draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning en voorkomt achterstallig onderhoud. Midevo.nl beschikt over uitgebreide ervaring en werkt uitsluitend met vakspecialisten die weten hoe ze u optimaal van dienst kunnen zijn.

Duurzaam schilderwerk in alle kleuren

Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met schilderwerk in alle mogelijke kleuren. We werken bij Midevo.nl zoveel mogelijk met duurzame materialen, waarmee we er onder andere voor zorgen dat schadelijke invloed op het milieu tot een minimum beperkt blijft. We voeren steevast een controle op duurzaamheid voor u uit en zorgen ervoor dat u periodiek uw schilderwerk bij kunt laten werken. We werken met name binnen met zoveel mogelijk op water gebaseerde producten, zodat het schilderwerk een minimale schadelijke invloed heeft.

Schilderwerk op basis van uw wensen

Uiteraard zijn we u graag van dienst met het schilderwerk op basis van uw specifieke wensen. Wilt u gebruik maken van onze ervaren schilders voor binnen of voor buiten, wilt u houtrot laten verwijderen of de plafonds en wanden laten afwerken? We kunnen u van dienst zijn met stukadoren, of decoratief stucwerk voor u aanbrengen. Het schilderwerk kent een groot aantal verschillende facetten, waar onze vakmensen u op ambachtelijke wijze mee van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten over ons schilderwerk, onze ervaring of de tarieven die we u hiervoor in rekening brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.