logo midevo

Bouw

Denkt u na over de bouw van een eigen woning of wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een uitbouw? Midevo beschikt over de beste specialisten uit de bouwsector. Wij zijn u graag van dienst met een ontwerp van een uitbouw of van een volledig pand dat u wilt neerzetten. Midevo ontwerpt constructies en vraagt eventueel benodigde vergunningen aan bij de betreffende instanties. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.

Constructie en vergunningen

Aan welke eisen dient een constructie technisch te voldoen en hoe zit het met de vergunningen die u bij de gemeente moet aanvragen? Zaken waar u hoogst waarschijnlijk weinig of geen ervaring mee heeft. Onze specialisten zijn u van dienst, zodat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de bouw of de aanbouw van uw woning. In plaats daarvan kunt u zich richten op de vorderingen die we maken en samen met ons nadenken over de eventuele gewijzigde wensen op basis van de voortgang.

Bouw en afbouw

Wij verzorgen zowel de bouw als afbouw van uw woning. Wenst u uit te bouwen en op die manier meer ruimte te creëren of bent u benieuwd naar de ruimte die u dit daadwerkelijk op zal leveren? Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit Midevo.nl op een uitstekende wijze adviseren. Daarnaast kunnen we u tijdens en na de bouw van dienst zijn met de afbouw van uw woning, zodat u er na oplevering direct in kunt trekken. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bouw en afbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Vraag een bouw offerte op maat aan.

Bouw offerte

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo.nl
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
06-50834417
036-535 2760
E-mail:
Openingstijden: Uitsluitend op afspraak.