Onderhoud

Wilt u onderhoud aan uw woning uit laten voeren? Midevo.nl is u hier graag mee van dienst. U zorgt er met tijdig onderhoud voor dat de kosten niet te hoog op zullen lopen. Voorkom dat er houtrot ontstaat in de kozijnen door deze regelmatig te laten schilderen en vervang het timmerwerk voordat het hout te zwak wordt en er een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Is het loodgieterswerk van uw woning of zakelijke pand nog in orde? Wij kunnen u van dienst zijn met het ontwerp, net als met een beoordeling van de huidige situatie om na te gaan wat er de komende jaren nodig is.

Schilderwerk en timmerwerk

Binnen het onderhoud kunnen we u onder andere van dienst zijn met schilderwerk en timmerwerk. Maakt u gebruik van houten kozijnen voor uw deuren en/of ramen? Dan is het van belang deze regelmatig te laten schilderen. Dit draagt bij aan het behoud van de kozijnen, waardoor u er jarenlang gebruik van kunt maken. Laat ook het timmerwerk in uw woning regelmatig nakijken, met name in combinatie met schilderwerk. We zijn u graag van dienst met een inspectie van het timmerwerk, op basis waarvan we u direct kunnen adviseren over wat u kunt doen om de kwaliteit te herstellen.

Loodgieterswerk door Midevo.nl

Ook het loodgieterswerk vraagt om tijdig onderhoud, bijvoorbeeld om de kans op een vervelende lekkage zo klein mogelijk te maken. Onze specialisten hebben veel ervaring met bijvoorbeeld zink en de bedekking van daken. Wij zijn u graag van dienst met een grondige inspectie, klein onderhoud of groot onderhoud om de kwaliteit hiervan te herstellen. Bent u benieuwd naar de staat van uw woning? Laat ons het onderhoud of eerst een inspectie uitvoeren. Benieuwd naar de tarieven voor het onderhoud, of wat u daarmee op termijn kunt besparen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail: info@midevo.nl
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00