Bouw

Denkt u na over de bouw van een eigen woning, of wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een uitbouw? We kunnen u daar bij Midevo.nl uitstekend mee van dienst zijn. Wij beschikken over specialisten vanuit de bouw. Wij zijn u graag van dienst met een ontwerp van een uitbouw, of van een volledig pand dat u wilt neerzetten. Daarnaast kunnen we u bijvoorbeeld van dienst zijn met het ontwerpen van de constructie en het aanvragen van de eventueel benodigde vergunningen, zodat we u zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen.

Constructie en vergunningen

Aan welke eisen dient de constructie technisch te voldoen en hoe zit het met de vergunningen die u wellicht bij de gemeente aan dient te vragen? Het zijn waarschijnlijk zaken waar u zelf weinig ervaring mee heeft. Onze specialisten zijn u daar graag mee van dienst, zodat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de bouw of de aanbouw van uw woning. In plaats daarvan kunt u zich richten op de vorderingen die we maken en samen met ons nadenken over de eventuele gewijzigde wensen op basis van de voortgang.

Bouw en afbouw

We kunnen u van dienst zijn met zowel de bouw als afbouw van uw woning. Wenst u uit te bouwen en op die manier meer ruimte te creëren, of bent u benieuwd naar de ruimte die u dit daadwerkelijk op zal leveren? Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit Midevo.nl op een uitstekende wijze adviseren. Daarnaast kunnen we u tijdens en na de bouw van dienst zijn met de afbouw van uw woning, zodat u er na oplevering direct in kunt trekken. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bouw en afbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, net als voor een offerte op maat.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail: info@midevo.nl
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00