Timmerwerk

Heeft u timmerwerk dat u uit handen wenst te geven aan de vakman? Midevo.nl is u hier graag mee van dienst. Wij kunnen uw dak isoleren, de wand aftimmeren of u van dienst zijn met onderhoud- en restauratiewerk. Op die manier zorgen we voor timmerwerk van een ware vakman, die u op ambachtelijke wijze van dienst zal zijn. Dit draagt onder andere bij aan de snelheid waarmee we kunnen werken, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit.

Ambachtelijk timmerwerk door de vakman

We beschikken over uitgebreide timmerervaring, waardoor we u op een professionele wijze van dienst kunnen zijn met timmerwerk op hoog niveau. We houden uiteraard rekening met de bouwfysische en constructieve aspecten, om de juiste materialen te selecteren en ervoor te zorgen dat we het door u gewenste resultaat bereiken. We werken met eigen steigers, waardoor we u ook op hoogte van dienst kunnen zijn met ons timmerwerk. Heeft u een monumentaal pand, of wenst u gebruik te maken van een eersteklas houtsoort? Geen probleem, wij zijn u graag van dienst met het timmerwerk op basis van uw specifieke wensen.

Verschillende vormen van timmerwerk

Dankzij onze uitgebreide ervaring met verschillende vormen van timmerwerk kunnen we u binnen uw project op diverse manieren van dienst zijn. We kunnen een dak of een dakgoot vervangen, de kozijnen, ramen en deuren vervangen of zorgen voor een deelvervanging hiervan. Laat uw hang- en sluitwerk vervangen, of het dak of de wand isoleren. Wilt u het plafond laten vervangen, of de volledige woning af laten timmeren? Wij zijn u bij Midevo.nl graag van dienst met het timmerwerk waar u zelf niet aan toe komt, of waarvoor u de expertise mist. Wilt u meer weten over ons timmerwerk, of onze tarieven? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u er graag meer over.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail:
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00