Renovatie van woning of bedrijfspand

Renovatie is meestal meer werk en tijd dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Een grondige opknapbeurt van een eigen woning of bedrijfspand is een ingrijpende gebeurtenis. Het vraagt om een gedegen voorbereiding waarbij aan alles wordt gedacht. Zo is ook soms een ontwerpplan nodig met constructieberekeningen en inventarisatie van benodigde materialen om verassingen tijdens of na de werkzaamheden te voorkomen en uit te sluiten. Zo kan bijvoorbeeld een aanvraag bij de gemeente nodig zijn om een vergunning te krijgen voor de geplande werkzaamheden. Dankzij onze ervaring met renovaties in de particuliere en zakelijke sector werken wij snel, grondig en accuraat. Voordat wij beginnen met verbouwingen weet u waar u aan toe bent. Zo krijgt u zekerheid over de opleverdatum en de kosten voor renovatie aan uw eigen huis of bedrijfspand.

Een grondige verbouwing en meer ruimte

Alles in en om het pand kunnen wij renoveren, opnieuw indelen of restaureren, wat ook de voorkeur heeft: badkamer, sanitair, keuken, trappenhuis, vloer, hal, schuur, tuinmeubilair, tuinhuisjes. Wilt u meer ruimte in huis krijgen of een handigere indeling? Dit kan heel vaak met een effici├źntere indeling van de beschikbare ruimte (denk aan het verplaatsen van muren of wanden of samenvoegen van kamers of juist opdelen in meer kamers). Wij verzorgen de totale renovatie in nauw overleg, van begin tot en met de oplevering. Overlast van werkzaamheden (stof, lawaai) beperken wij tot een minimum. Wij beschikken over onze eigen werkplaats op onze locatie in Almere Buiten.

Heldere communicatie en toetsing

Heeft u een renovatieplan en wilt u dit plan laten toetsen op haalbaarheid of bouwtechnische mogelijkheden of wilt u meer weten over renovatie? Bent u benieuwd naar wat er allemaal bij komt kijken en waar u rekening mee moet houden bij een grondige verbouwing? Neem contact met ons op en wij vertellen het u.

Zie specifiek voor het vernieuwen en renoveren van keukens  keukenrenovatie.

Renovatie offerte

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail:
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00