Renovatie

Is uw woning toe aan een renovatie of wenst u op die manier te zorgen voor een bedrijfspand waar u professioneel gebruik van kunt maken? Een renovatie vraagt om meer dan u wellicht zou denken. Houd rekening met het ontwerp van de nieuwe plannen, het aanvragen van een eventuele vergunning en het bepalen van de juiste constructie en de te gebruiken materialen. Midevo.nl is u hier graag mee van dienst, uiteraard op basis van onze uitgebreide ervaring met renovaties in zowel de particuliere als de zakelijke sector.

Totale renovatie van uw woning

Wilt u zorgen voor meer ruimte in huis, wilt u wooncomfort of -gemak toevoegen of wellicht de zakelijke ruimte grondig opnieuw inrichten? Wij kunnen u van dienst zijn met de totale renovatie, van het prille begin tot aan de uiteindelijke oplevering van de nieuwe ruimte. Wilt u bijvoorbeeld de locatie van de wanden veranderen, een trap-renovatie, een nieuwe keuken of een badkamer laten plaatsen? We kunnen u van dienst zijn met het plaatsen van het sanitair- tot aan het aftimmeren van het geheel en het aanvragen van vergunningen bij uw gemeente.

Duidelijke communicatie en toetsing

Tijdens de renovatie zorgen we bij Midevo.nl altijd voor zo helder mogelijke communicatie. We zorgen voor een vast aanspreekpunt en voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat. Dit betekent dat we doorlopend op de hoogte zijn van uw wensen, terwijl u duidelijkheid heeft over de plannen die we maken. Wilt u een plan voor renovatie laten toetsen, bijvoorbeeld op haalbaarheid of de bouwtechnische mogelijkheden? Wij zijn u daar graag mee van dienst, op basis van onze jarenlange ervaring met renovaties. Wilt u meer weten over een mogelijke renovatie, of bent u benieuwd naar wat daarbij komt kijken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

zie ook keuken-renovaties,

 

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail: info@midevo.nl
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00