Keuken renovatie

woman 1979272 640 300x2003x besparen op een keuken renovatie: tips van ervaren verbouwers Een keuken renovatie neemt veel tijd in beslag. Het is een ingrijpende verbouwing. De gehele oude keuken moet eruit en de kosten voor nieuwe materialen zullen flink stijgen. Dat kan gelukkig ook anders. Een nieuwe keuken is een investering, maar met een paar slimme tips kunt u de kosten makkelijker in de hand houden. Door de jaren heen hebben we verschillende mogelijkheden ontdekt om eenvoudig op kosten te besparen. Dat betekent een goedkopere renovatie van de keuken, zonder dat dit de kwaliteit van het nieuwe hart van de woning in de weg hoeft te zitten.

Goede materialen hergebruiken Ten eerste, het is tijdens een keuken renovatie een goed idee om materialen opnieuw te gebruiken. We bedoelen dan zowel de materialen als apparatuur. Is het aanrechtblad nog van goede kwaliteit, zitten de kastjes nog degelijk in elkaar en werkt bepaalde apparatuur nog prima? Door dit in een vroeg stadium aan te geven is het uitstekend mogelijk om geschikte materialen te hergebruiken. Maak samen met de verbouwer een plan om zoveel mogelijk materialen opnieuw in te zetten. De toevoeging van een aantal nieuwe onderdelen of een andere afwerking kan zorgen voor een totaal nieuwe uitstraling van de keuken.

Offerte aanvragen

Een nieuwe kleur voor de keukenkastjes Bij een keuken renovatie denken de meeste mensen meteen aan slopen en volledig opnieuw opbouwen. Toch kan dat gelukkig een stuk slimmer, vooral wanneer u op de kosten wilt besparen. Vaak zijn de kastjes gemaakt van hout, dat veel langer meegaat dan u in eerste instantie zou denken. Zolang het hout nog goed is hoeft u het niet te vervangen. Het is dan vaak voldoende om de kastjes opnieuw te laten schilderen. Een nieuwe kleur van de keukenkastjes zorgt samen met het keukenblad voor een ander contrast en een mooie uitstraling, waardoor de keuken volledig nieuw voelt.

Betrek een ervaren keukenspecialist Ten derde is het verstandig om voor een keuken renovatie een specialist in te schakelen. Kies een verbouwer met veel ervaring met renovaties. Het voordeel daarvan is dat u al snel de technische haalbaarheid kunt laten controleren, nog los van de inspiratie die u kunt opdoen door te vragen naar voorbeelden van andere recent opgeleverde keukens. Benieuwd naar de mogelijkheden van een keuken renovatie en benieuwd hoe u die goedkoper kunt maken zonder in te leveren aan kwaliteit? Neem daarvoor contact met ons op. We beschikken over uitstekende referenties en hebben een jarenlange ervaring. Twee belangrijke vereisten om u goed te kunnen adviseren en begeleiden. Wij zorgen voor een duidelijke planning, zodat u zo kort mogelijk zonder keuken zit en u daar snel weer gebruik van kunt maken.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail:
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00