Afbouw

Zoekt u naar een specialist in afbouw? Midevo.nl heeft ervaring met bijvoorbeeld het aftimmerwerk in uw woning, om deze volledig naar wens af te bouwen en de basis te leggen voor de inrichting die u zelf kunt doen. Wij zorgen ervoor dat u de cascowoning naar wens af kunt laten werken, om hier met veel plezier te kunnen wonen. Komt u zelf niet toe aan de afbouw, of mist u hiervoor de expertise? Onze specialisten zijn u graag van dienst met verschillende vormen van afbouw.

Deuren en kozijnen

Denk bijvoorbeeld aan de kozijnen en de deuren, die vragen om de professionele werkwijze van een specialist. Wij kunnen u van dienst zijn met het monteren van een binnen- of een buitenkozijn, zowel voor de deuren als de ramen waar u gebruik van wenst te maken. We hebben binnen de afbouw ervaring met zowel kunststof, hout als aluminium, iets waar we u tevens goed over kunnen adviseren. Gaat het u om een enkele deur of een enkel kozijn, of om tientallen exemplaren? Geen probleem, we zijn u er bij Midevo.nl graag mee van dienst.

Wanden en plafonds

Daarnaast kunnen we ons binnen de afbouw bijvoorbeeld richten op de wanden en plafonds in uw woning. We zorgen voor de afbouw van deze elementen. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met het aanpassen van de woning, om deze in lijn te brengen met uw nieuwe woonwensen. Wilt u gebruik maken van wanden van gipsplaten, die we ook wel metalstudwanden noemen? Wij zorgen voor aanpassing van de woon- of werkruimte, zonder dat dit een ingrijpende verbouwing met zich mee hoeft te brengen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van afbouw, of bent u benieuwd naar de tarieven die we in rekening brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail: info@midevo.nl
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00