Elektra werkzaamheden

Bij een verbouwing of renovatie aan uw keuken, badkamer, slaapkamer of andere vertrekken in uw huis zijn vaak elektra werkzaamheden nodig. Midevo heeft vakmannen in dienst op het gebied van elektrotechniek. Elektra werkzaamheden door de specialist laten uitvoeren wordt sterk aanbevolen. Een foutje is snel gemaakt door een leek en de gevolgen kunnen ernstig zijn. De specialisten van Midevo zijn gedegen opgeleid en bezitten de nodige ervaring.

electricien meterkast

Elektro-technische werkzaamheden:

  • Verhelpen van storing in of om uw woning
  • Verleggen van het installatiewerk
  • Installatie van een groepenkast of meterkast
  • Vernieuwen van bedrading

Alles wordt volgens de richtlijnen uitgevoerd, getest en aangesloten. Veiligheid gegarandeerd.

Midevo: Hét adres voor alle werkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek.

Keuken renovatie

woman 1979272 640 300x2003x besparen op een keuken renovatie: tips van ervaren verbouwers Een keuken renovatie is duur, kost veel tijd en is enorm ingrijpend. De hele oude keuken moet eruit en de nieuwe materialen zullen flink in de papieren lo… Dat kan gelukkig ook anders. Een nieuwe keuken is inderdaad een belangrijke investering, maar met een paar slimme tips kunt u de kosten wel degelijk in de hand houden. We zijn ervaren verbouwers, we zorgen regelmatig voor keuken renovaties. Door de jaren heen hebben we verschillende mogelijkheden ontdekt om eenvoudig op de kosten te besparen. Dat betekent een goedkopere renovatie van de keuken, zonder dat dit de kwaliteit van het nieuwe hart van de woning in de weg hoeft te zitten.

Goede materialen hergebruiken Ten eerste, het is tijdens een keuken renovatie een goed idee om goede materialen opnieuw te gebruiken. We bedoelen dan zowel de materialen als apparatuur, het is zonde om daar zomaar aan voorbij te gaan. Is het aanrechtblad nog van goede kwaliteit, zitten de kastjes nog degelijk in elkaar en werkt bepaalde apparatuur nog prima? Door dit in een vroeg stadium aan te geven is het uitstekend mogelijk om die materialen te hergebruiken. Dat scheelt enorm in de kosten van de keuken renovatie, waardoor u daarmee een stuk goedkoper uit bent. Maak samen met de verbouwer een plan om zoveel mogelijk materialen opnieuw in te zetten. De toevoeging van een aantal nieuwe onderdelen of een andere afwerking kan zorgen voor een totaal nieuwe uitstraling van de keuken, zodat heel de woning bijna als nieuw kan aanvoelen.

Offerte aanvragen

Een nieuwe kleur voor de kastjes Bij een keuken renovatie denken de meeste mensen meteen aan slopen en volledig opnieuw opbouwen. Toch kan dat gelukkig een stuk slimmer, vooral wanneer u op de kosten wilt besparen. Vaak zijn de keukenkastjes gemaakt van hout, dat veel langer meegaat dan u in eerste instantie zou denken. Zolang het hout nog goed is hoeft u dat niet te vervangen. Het is dan vaak voldoende om de kastjes opnieuw te laten schilderen. Een nieuwe kleur voor de keuken zorgt samen met het blad voor een ander contrast en een mooie uitstraling, waardoor de ruimte volledig nieuw voelt.

Betrek een ervaren keukenspecialist Ten derde is het verstandig om voor een keuken renovatie zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Kies een verbouwer met veel ervaring met renovaties (http://www.midevo.nl/renovatie/). Het voordeel daarvan is dat u al snel de technische haalbaarheid kunt laten controleren, nog los van de inspiratie die u kunt opdoen door te vragen naar voorbeelden van andere recent opgeleverde keukens. Benieuwd naar de mogelijkheden van een keuken renovatie en benieuwd hoe u die goedkoper kunt maken zonder in te leveren aan kwaliteit? Neem daarvoor contact met ons op. We beschikken over uitstekende referenties en hebben een jarenlange ervaring. Twee belangrijke vereisten om u goed te kunnen adviseren en begeleiden. Bovendien zorgen we voor een duidelijke planning, zodat u zo kort mogelijk zonder keuken zit en u daar snel weer gebruik van kunt maken.

Tuin

Zoekt u naar een professional voor in de tuin, die u van dienst kanen zijn met de bestrating of een tuinhuisje? Wij verrichten alle diensten in de tuin, zodat deze er stralend bij komt te liggen en u kunt rekenen op degelijke materialen. Merkt u dat de bestrating de laatste tijd wat los of verzakt ligt, of wilt u hier een verandering in aanbrengen? Vindt u de tegels zelf te zwaar, of komt u er niet goed uit met betrekking tot het tuinhuisje? Wij zijn u in en rond de tuin graag van dienst.

Bestrating en tuinhuisjes

Wilt u zorgen voor meer ruimte in huis, wilt u wooncomfort of -gemak toevoegen, of wellicht de zakelijke ruimte grondig opnieuw inrichten? Wij kunnen u van dienst zijn met de totale renovatie, van het prille begin tot aan de uiteindelijke oplevering van de nieuwe ruimte. Wilt u bijvoorbeeld de locatie van de wanden veranderen, of wilt u een nieuwe keuken of een badkamer plaatsen? We kunnen u van dienst zijn met het plaatsen van het sanitair- tot aan het aftimmeren van het geheel en het aanvragen van de vergunningen bij de gemeente.

Handige klusjesman voor in de tuin

We zijn een handige klusjesman voor in de tuin, zodat u de verschillende klussen  professioneel uit kunt laten voeren. Heeft u er zelf de tijd niet voor, of mist u de handigheid om bijvoorbeeld het tuinhuisje op een degelijke manier in elkaar te zetten? Geen probleem, wij zijn u er graag mee van dienst. We zorgen voor een degelijke aanpak en een vlotte werkwijze. Dit betekent dat u een scherpe prijs betaalt voor uw klussen in de tuin, terwijl wij ervoor zorgen dat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wilt u meer weten over een mogelijke renovatie, of bent u benieuwd naar wat daarbij komt kijken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Beveiliging / Domotica

Wilt u gebruik maken van beveiliging in huis, maar weet u zelf niet goed hoe u dat het best aan kunt pakken? Vindt u het lastig om de camera’s te monteren of wilt u er met betrekking tot de domotica voor zorgen dat het systeem direct goed werkt? We kunnen u uitstekend van dienst zijn met zowel de beveiliging als de domotica in huis, we zorgen ervoor dat u hier zonder problemen gebruik van kunt maken. We hebben een uitgebreide ervaring met verschillende systemen, waardoor we direct voor u aan de slag kunnen en u kunt rekenen op de juiste toepassing en installatie.

Beveiliging aanbrengen in huis

Wilt u beveiliging aanbrengen in huis, wilt u er bijvoorbeeld met camera’s voor zorgen dat u de omgeving goed in de gaten kunt houden? Wij kunnen de camera’s voor u ophangen en zorgen voor een goede verbinding met de centrale verwerkingsunit. We zorgen ervoor dat de beelden op de juiste manier binnenkomen en daadwerkelijk goed worden opgeslagen. We zorgen op die manier voor een goede beveiliging van uw woning, zodat u hier zonder zorgen in kunt verblijven. Gaat u een paar dagen van huis? De door ons aangebrachte beveiliging zorgt ervoor dat u alles toch goed in de gaten kunt blijven houden.

Domotica installeren

Daarnaast kunnen we uw domotica installeren, we hebben een uitgebreide ervaring met verschillende systemen. Wilt u automatisch de gordijnen kunnen openen, of verlichting regelen of ervoor zorgen dat de garagedeur open gaat op het moment dat u aan komt rijden? Geen probleem, we installeren de domotica en brengen de juiste sensoren aan, zodat alles automatisch werkt op basis van uw handelen. Wilt u meer weten over beveiliging en domotica, of onze mogelijkheden om dit voor u te installeren? Neem vrijblijvend contact met ons op, we brengen u graag een offerte uit of zorgen voor de informatie waar u naar zoekt.

Timmerwerk

Heeft u timmerwerk dat u uit handen wenst te geven aan de vakman? Midevo.nl is u hier graag mee van dienst. Wij kunnen uw dak isoleren, de wand aftimmeren of u van dienst zijn met onderhoud- en restauratiewerk. Op die manier zorgen we voor timmerwerk van een ware vakman, die u op ambachtelijke wijze van dienst zal zijn. Dit draagt onder andere bij aan de snelheid waarmee we kunnen werken, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit.

Ambachtelijk timmerwerk door de vakman

We beschikken over uitgebreide timmerervaring, waardoor we u op een professionele wijze van dienst kunnen zijn met timmerwerk op hoog niveau. We houden uiteraard rekening met de bouwfysische en constructieve aspecten, om de juiste materialen te selecteren en ervoor te zorgen dat we het door u gewenste resultaat bereiken. We werken met eigen steigers, waardoor we u ook op hoogte van dienst kunnen zijn met ons timmerwerk. Heeft u een monumentaal pand, of wenst u gebruik te maken van een eersteklas houtsoort? Geen probleem, wij zijn u graag van dienst met het timmerwerk op basis van uw specifieke wensen.

Verschillende vormen van timmerwerk

Dankzij onze uitgebreide ervaring met verschillende vormen van timmerwerk kunnen we u binnen uw project op diverse manieren van dienst zijn. We kunnen een dak of een dakgoot vervangen, de kozijnen, ramen en deuren vervangen of zorgen voor een deelvervanging hiervan. Laat uw hang- en sluitwerk vervangen, of het dak of de wand isoleren. Wilt u het plafond laten vervangen, of de volledige woning af laten timmeren? Wij zijn u bij Midevo.nl graag van dienst met het timmerwerk waar u zelf niet aan toe komt, of waarvoor u de expertise mist. Wilt u meer weten over ons timmerwerk, of onze tarieven? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u er graag meer over.

Onderhoud


Lees meer:

Elektra werkzaamheden


Lees meer:

Renovatie


Lees meer:

Beveiliging / Domotica


Lees meer:

Timmerwerk


Lees meer:

Loodgieterswerk


Lees meer:

Onderhoud


Lees meer:

Elektra werkzaamheden


Lees meer:

Renovatie


Lees meer:

Beveiliging / Domotica


Lees meer:

Timmerwerk


Lees meer:

Loodgieterswerk


Lees meer:

Social Media

Google Maps - Midevo

Contactgegevens

Midevo
Magazijn: Bolderweg 20/31
Kantoor en Werkplaats:
Bolderweg 46 Q 1332 AW Almere
  06-50834417
  036-535 2760
  E-mail: info@midevo.nl
  Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag - 08:00 t/m 17:00